Over ons

sbb-beeldmerk@2x

De-Medewerker.nl is een arbeidsbemiddelingsbureau gericht op de sectoren Milieu, Veiligheid & Techniek. Wij zijn NBBU gecertificeerd en zijn in het proces om SNA en VCA gecertificeerd te worden.

Lees hieronder meer en vergeet niet om ons te volgen op sociale media.

Wist je dat we een erkend leerbedrijf zijn? 

sbb-beeldmerk@2x

Missie & Visie & Strategie

Missie
“Wij willen op een duurzame wijze een match maken tussen medewerkers en onze klanten. Dit doen wij door hen te verbinden met de juiste groepen, netwerken en/of indien nodig informatievoorziening. Dit realiseren wij door een nauwe samenwerking waarbij transparantie en respect centraal staan.”

Visie
“Medewerkers zijn de kern en de drijvende kracht van organisaties. Daarom doen wij meer dan enkel de match maken tussen medewerkers en organisaties. Wij gaan namelijk een stapje verder. Wij bieden ondersteuning en advies om een duurzame relatie te behouden. De mate van succes bepaal jezelf, maar een klein beetje hulp kan geen kwaad! Daarom helpen wij onze talenten in het kader van persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van (o.a.) inhouse workshops en trainingen.”

Strategie
“Om onze missie en visie te realiseren hebben wij onze eigen strategie geformuleerd die ons ondersteunt in het behalen van effectieve en efficiënte resultaten. De toegepaste methodes en tools ondersteunen ons in het proces van het vinden van bekwaam personeel te aller tijden en weet deze ook te binden aan hoogwaardige projecten/werkgevers.”

Ontmoet De-Medewerker.nl